Waarom virtual assistant?

Hoi, ik ben Hannah en ik ben virtual assistant! Een wattes?
Ik merk dat veel mensen in mijn omgeving hier nog nooit van hebben gehoord. En ik wist ook niet dat het bestond, tot een paar maanden terug.

Per ongeluk werd ik uitgenodigd voor een teamuitje van een festival waar ik een aantal jaar (voor corona) heb gewerkt. Per ongeluk, omdat ik werd verward met de Hannah uit het vaste team. Het uitje was eigenlijk alleen voor het vaste team en ik behoorde alleen tot het team tijdens het festival zelf.
Toen ik aankwam, werd ik dan ook met verbaasde gezichten ontvangen. Een klein beetje ongemakkelijk natuurlijk, maar gelukkig mocht ik toch gewoon aansluiten.

Ik vertelde dat ik naast mijn freelance evenementenwerk op zoek was naar werk dat ik op afstand zou kunnen doen. Mijn vriend woont namelijk in Engeland en ik wilde deze winter voor een wat langere periode naar hem toe kunnen. Corona maakt een lange afstandsrelatie al een uitdaging, maar Brexit maakt het ook nog eens lastiger om tijdelijk in elkaars land te kunnen werken. Daarom zou werk dat ik op afstand zou kunnen doen ideaal zijn. Ik was op zoek naar werk dat paste bij mijn planning en organisatie skills, en dat ik ook als freelancer zou kunnen doen.

Deze “per ongelukke” uitnodiging heeft mijn leven veranderd. Een van mijn collega’s wees mij op een vriendin van haar, die virtual assistant was. Ik heb daar contact mee gezocht en sindsdien is er een wereld voor mij geopend. Alles waar ik op zoek naar was, leek te bestaan. Ondersteuning bieden op organisatorisch vlak: aan wie ik wil, vanaf waar ik wil en wanneer ik wil. Ik werd nog enthousiaster toen voor mij het kwartje viel dat ik het kan combineren met mijn persoonlijke interesses. Ik zou op zoek kunnen gaan naar gelijkgestemde, inspirerende ondernemers, die ook houden van reizen, van kunst en cultuur of persoonlijke ontwikkeling. Het idee dat ik 1 op 1 ondersteuning kan bieden aan ondernemers met dezelfde mindset, zodat zij zich kunnen focussen op hun passie en talenten, maakt mij súper enthousiast.

Ik sta nog maar aan het begin, want ik noem mezelf ineens iets waarvan ik een paar maanden terug nog niet eens wist dat het bestond. Het is een nieuw hoofdstuk. Ik begeef me ineens in een nieuwe wereld van ondernemers, waar ik opnieuw moet netwerken en mezelf moet laten zien. Ik ben ontzettend dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en dat ik nu dit pad verder kan gaan bewandelen.

Er is op dit moment nog ruimte in mijn agenda om als virtual assistant aan de slag te gaan. Dus mocht je meer willen weten over mij en willen weten of ik iets voor je kan betekenen, dan kom ik heel graag met je in contact!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gerelateerde artikelen

In het kort over mij

Hannah de Maagt

hansie

Enjoying the journey without being too busy with the final destination, that’s what I try to do.
I am a free spirit and I like to figure out how to live as my true self instead of doing things that “I should do” when they don’t feel right.

I am very conscious about my inner journey. I want to face my fears, remove the blockages that are in the way of expressing myself as my true and authentic self.

Jumping and diving into the unknown is scary. But this is what makes you feel alive and what makes you grow. There will always be a beautiful surprise at the end of the black hole.
I want to walk this earth as a glowing lightbulb and I want to share that energy with others. :)

It’s a process. It’s a journey and not always an easy one, but an extremely awesome and beautiful one.

Hannah de Maagt

Books for inspiration

These books have supported me on my spiritual journey

My favourite mantra
Ganesha clears the obstacles and shows the path for us to move forward in life <3